she just can’t be chained to a life where nothing’s gained

Idag är jag precis som min katt. Jag tar det bara lugnt och är hemma, såg precis filmen A League of Their Own (ett tips om ni har tråkigt). Jag ska städa lite idag också. Speciellt mitt skrivbord.

Jag har i princip fixat nästan allt till skolan imorgon. Jag har lagt fram kläder men måste göra rent mina kängor. De är fortfarande prydda av lera från Way Out West. Jag ska packa min väska, registrera min utökning till mitt spårvagnskort, lägga undan böcker osv. Imorgon ska jag dock upp 10 – 15 minuter tidigare eftersom att jag ska inviga mitt schampo från Victoria’s Secret. Har sparat det till skolstarten för att jag vill ha nytvättat hår på morgonen. Även fastän jag inte kommer att se klok ut i håret när jag väl kommer till skolan (jag är verkligen super-kass på att torka håret med en hårtork, mest också för att det tar ungefär 10 minuter innan det är helt torrt)

Sedan kommer ju hela grejen med de nya eleverna. Ska bli intressant att se om jag känner någon. Jag har också ett nytt ämne imorgon; Naturkunskap. Direkt efter Matematik B. Även den lärare som har det första ämnet imorgon har jag aldrig haft innan, bara som vikarie i Engelska A. Men men, jag har sovmorgon imorgon i alla fall, jag börjar kl. 9.40. Låt oss säga att det kan bli en rolig dag imorgon. Bortsett från att jag slutar sent.

Just det, jag har fått svar angående mitt schema. Det visar sig att jag får prata med ansvarige lärare. Tur att jag har möjlighet till det imorgon. Bara för att få mera information.

Nu ska jag lyssna på musik, en blandning av France Gall, Thåström, U2, Ramones, Timo Räisänen och David Bowie. Med flera. Jag startar nog med att rengöra mina kängor. Ha det bra så länge, skriver ikväll.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s