she’ll tell you it’s the only way to be

just nu kryper det en fluga på datorskärmen. där flög den.

På något sätt så vill jag summera mitt sommarlov. Så här är det.

Juni: Åkte tillbaka till skolan dagen efter avslutningen. Fick ett MVG i Musik som kompensation. Träffade vänner då och då. Förberedelser för resa och festival.
Juli: Åkte upp till Arvika för festival i tre dagar. Bodde utanför Arvika på hotell och åkte in med bil till festivalområdet. Dagen efter hemkomst åkte vi i familjen till USA i 2 ½ vecka. Besökte San Francisco, Las Vegas och New York. Var sjuk under mesta delen av resan. Kom hem och gick samma dag till läkaren. Träffade mera vänner.
Augusti: Åkte och badade i Lygnen och shoppade höstkläder. Träffade vänner och storstädade rummet. Var hos läkaren igen. Tog med katten till Mormor & Morfar och sov över. Gick på Way Out West på lördagen. Träffade mer vänner och gick på Liseberg. Hade upprop den 28 augusti och började tvåan.

Det var mitt sommarlov. Ett roligt sådant men nästa år blir roligare. Då ska jag jobba och få pengar istället för att sitta utan cash på sommaren. Cash is king.

Nu tittar jag på Sagan om de Två Tornen. De bästa filmen enligt mig själv. Den berömda repliken ”They’re taking the hobbits to Isengard” kan man inte se utan att flina (om man har sett YouTube-filmen vill säga), de snygga scenerna och Haldir (sötaste) gör filmen perfekt. Plus att jag i princip sitter och pratar samtidigt som Gollum. Det är fint.

haldir02
Haldir är finast

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s