we had the Pagans. they were into sex, death, and religion in an interesting night-time telly type of way

Enligt två dagars gamla Wikipedia på engelska så firades Walpurgis Night av hedniska människor från början. Vad är då Walpurgis Night? Jo, nämligen svenska ungdomars fyllekväll: Valborg.

Jag nämnde i ett tidigare inlägg att jag inte dricker alkohol. Jag håller fast vid det fortfarande. Visst har jag smakat på champagne (super-äckligt!) och på Mallorca provade jag iskall Limoncello som var lite för besk för min smak. Så jag kommer med andra ord inte finnas på polisstationen för att nyktra till bland fylle-tårar och spyor. Jag kommer inte heller att finnas i någon park och ligga utslagen på gräsmattan medan folk springer runt i underkläderna. Nä se du, det kommer inte hända.

Jag har nämligen andra roliga planer, så roliga att det inte jämför sig med fjortis-tjejerna som kommer att nyktra till hos Farbror Polisen eller svimma av i Poseidon-fontänen. Jag kommer inte att flörta med varenda förbipasserande man genom att bära genomskinliga kläder. För min valborg kommer att spenderas ute på öarna.

Engångsgrill, varmt väder och flummiga människor. Hem på kvällen som kommer att bjuda på syner som polisbilar, fullpackade uteserveringar och ett livligt Vasastan. Jag kommer att ha kul och viktigast av allt: Jag kommer att minnas allt!

Annonser

Ett svar till “we had the Pagans. they were into sex, death, and religion in an interesting night-time telly type of way

  1. Flummiga människor? Jo det stämmer nog bra det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s